Spiropali kundër Kryeministrit: E ka gabim! Ne duhet ta dëgjojmë PD-në. E Refuzoj postin e …


Pavaresisht vendimit te Gjykates Kushtetuese per Ilir Meten, socialistet do duhet te propozojne emrin e Presidentit te ri per shkak te perfundimit te mandatit.

Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, ne nje interviste flet per nje proces gjitheperfshires, ndryshe nga Kryeministri Rama, i cili e perjashtoi mundesine e bashkepunimit me PD ne kete çeshtje.

“Ne do te bejme nje proces gjitheperfshires, dhe synojme te kemi ne krye te ketij institucioni nje figure te paanshme dhe te perfaqesoje unitetin e popullit. Mund te perdoret instrumenti shume efektiv i Keshillimit Kombetar, te pyeten njerezit per pelqyeshmerine qe kane per figura te ndryshme. Patjeter dhe PD dhe deputete te tjere kane nje proces te gjere konsultimi, te dalim me nje emer dinjitoz”.

Spiropali flet per mundesine e te zgjedhurit per here te pare nje grua ne krye te shtetit por dhe nese ajo vete e ka marre nje propozim te tille.

“Kjo bisede nuk eshte bere. Nuk e perjashtoj mundesine qe te jete nje Presidente grua, por perjashtoj mundesine te jem une”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *