Ish-kryeministri Sali Berisha dorëzon dokumentacionin / Un nuk di te humbas, do e sjelle PD-ne ne majatat e saja…

Ish kryeministri Sali Berisha ka dorëzuar dokumentacionin e nevojshëm për të garuar si Kryetar i PD në zgjedhjet që do zhvillohen në 22 maj.

Afati i fundit i dorëzimit të dokumentacionit të atyre që duan të kandidojnë për kreun e PD është data 7 maj.

Në Kuvendin e 30 prillit u miratuan ndryshimet statutore dhe u caktua 22 maji si datë kur do të mbahen zgjedhjet për kryetarin e ri të PD-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *