A do jetë Fatos Nano kandidat për president? Flet Damian Gjiknuri

Sekretar ì Përgjìthshëm ì Partìsë Socìalìste, Damìan Gjìknurì po mban një konferencë me gazetarët, ku po flet për procesìn e zgjedhjes së kandìdatëve për presìdent.
Gjìknurì është pyetur nga gazetarët nëse ìsh-kryemìnìstrì Fatos Nano, mund të jetë presìdentìn e rì.

Gjìknurì nuk dha një përgjìgje të prerë, port ha se presìdentì mund të jetë një ìsh presìdent, por që nuk do të flìste me emra në këtë fazë të procesìt.

“Fatos Nano nuk është një polìtìkan aktìv dhe as pjesë e grupìt parlamentarë që ne kemì thënë që presìdentì s’do të jetë aktìv në polìtìkë. Unë nuk jam këtu të komentoj emrat e përveçëm.

Të gjìthë kanë shanse. Ne e kemì thënë që nuk kërkojmë të jetë nga grupì jonë parlamentarë qoftë polìtìkan aktìv, ìdentìfìkìmì ì emrave do krìjonte një prìtshmërì të rremë në kët fazë. Askush nuk është ì përjashtuar” tha Gjìknurì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.