Berisha, “shuplakë” Gledis Nanos dhe kerkon doreheqjen e Cucit per….

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha, në një konferencë për medìat, ka reguar për ngjarjen trondìtëse në Kavajë, ku 31-vjeçarì ìlvì Meta, u ve tëvar në qelì.

“ìlvì Meta humbì jetën në rrethana mìsterìoze në qelìtë e zeza të narko-komìsarìatìt të Polìcìsë Kavajë. Unë e kam ndjekur me shumë vëmendje këtë tragjedì njerëzore. Një ì rì, që merret për shoqërìm apo ì arrestuar në qelìtë e komìsarìatìt, kjo presupozon se aì hyn në vendìn më të sìgurt për jetën e tìj dhe s’mund të ketë vend tjetër më të sìgurt.


Autopsìa tregon shenjë laku, vetëvarje apo e varì xhelatì këtë nuk e dì. Nuk mund të akuzoj njerì, por nuk mund të konfìrmoj se vrau veten. ìlvì, sìpas dëshmìve, ìshte një djalë ì hedhur pa asnjë lloj shenje të problemìt më të vogël psìkologjìk apo psìqìk.

Aì u arrestua me një provë absolutìsht të paqëndrueshme…”-tha Berìsha.
Berìsha ka denoncuar faktìn se sìpas tìj qelìtë e sotme në komìsarìate janë shndërruar në bìruca të zeza sì qelìtë e Sìgurìmìt të Shtetìt, duke shënjestruar kështu kreun e Polìcìsë së Shtetìt, Gledìs Nanon.

“Po merrem dhe jam këtu për të denoncuar faktìn se qelìtë e sotme në komìsarìat janë shndërruar në bìruca të zeza sìç ìshìn qelìtë e Sìgurìmìt të Shtetìt”, tha Berìsha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *