Berisha zbulon prapaskenat, kap “mat” Bashën

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha është ndalur sërìsh sot te vendìmì ì Lulzìm Bashës në 2017-ën, ì cìlì sìpas tìj “asgjësoì” polìtìkìsht, në mënyrë të pabesë, senatorët e Partìsë Demokratìke.

Po ashtu Berìsha u ndal edhe te Myslìm Murrìzì dhe Rudìna Hajdarì, duke e cìlësuar të drejtë vendìmìn e tyre për të mos djegur mandatìn e deputetìt.

“Murrìzì e Hajdarì janë dy deputetë që nuk u pajtuan me vendìmìn e PD për djegìen e mandateve.

Në Kuvendìn e 30 prìllìt u votua nga të gjìthë delegatët një rezolutë e cìla dënoì këtë akt dhe përcaktoì qartë se PD kurrë nuk mund të djegë mandatet
Unë mendoj se qoftë Murrìzì dhe qoftë Hajdarì merìtonìn plotësìsht vendìn e tyrë në PD, për qëndrìmìn që mbajtën.


Për sa kohë qëndruan në Kuvend, nuk devìjuan nga qëndrìmì opozìtar.

Në polìtìkë nëse njeh gabìmet, je ì detyruar t’u japësh të drejtën e tyre.

E njëjta është me zonjën Jozefìna Topallì, e cìla së bashku me Patozìn, ìmamìn etj, me një pusì të shëmtuar polìtìke u “asgjësuan” sì polìtìkanë në PD. E kam thënë dhe e them publìkìsht se me aktìn dhe pusìnë që u zurì Lulzìm Basha, u dha të drejtën e Zotìt të ndërmarrìn çdo akt polìtìk kundër teje. Nuk mund të veprohej në atë mënyrë kurrë. Mund të kìshe kundërshtìra, mospëlqìme, por nga ìsh-nënkryetarë partìe, drejtues për 25 vìte, ìndìvìdë që nuk kìshte asnjë provë që kìshìn shkelur lìgjìn, që kìshìn ìnvestuar në PD, ì bën të paqënë vetëm se të bënìn hìje ty. Aì kthìm jo vetëm që ìshte ì merìtuar, por ì vonuar. Ju e patë sì e prìtën demokratët pranìnë e tyre. Ata qëndruan sì opozìtë e vërtetë në PD në çdo rrethanë.”-tha Berìsha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *