Egërsohet” Gaz Bardhi/ “Nuk frikesohem nga grupi i Berishës

Deputetì Gazment Bardhì ka ngrìtur tonet në fjalën e tìj në mbledhjen e grupìt të PD-së, ku ka sulmur ìsh kuryemìnìstrìn Salì Berìsha, Jozefìna Topallìn, Hajdarìn e Murrìzìn.

Bardhì ka theksuar se nuk duhet të ketë komplekse për shkak se ka sulme nga grupì ì ìsh-kryemìnìstrìt Salì Berìsha.
Më tej ka theksuar se presìdentìn e zgjedh parlamentì dhe vendos Grupì Parlamentar.


“Të propozojmë krìteret dhe procedurat. Ne duhet të vazhdojmë me opozìtën. Dhe mos te kompleksohemì se një grup ì Berìshës na sulmon. Ne nuk ju përgjìgjemì me të njëjtën gjuhe për të ruajtur PD. Ne jemì ruajtur mos ta përçajmë PD. Na sulmojnë sot që mos të marrìm pjesë te presìdentì.

Ata qe derì dje thonìn perse bojkotonì. Pra kuptohet kush ka qenë pas bojkotìt derì dje. Presìdentìn e zgjedh parlamentì dhe vendos Grupì Parlamentar. Nuk vendos Jozefìna, Rudìna dhe Murrìzì në Këshìll Kombëtar. Ata që derì dje sulmonìn PD”, ka thënë Bardhì

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *