Çlirim Gjata: Nëse ndodh kjo që deputët të ….. , unë jap dorëheqjen. Nga se ka frikë Juristi?


Juristi Çlirim Gjata, njeheresh anetar i Keshillit Kombetar te PD, ka komentuar Kuvendin e 30 prillit dhe mungesen e 35 deputeteve, i cili tha se ne 30 prill u krye bashkimi i PD.

Pjese nga biseda:

Xhokaxhi: Pse konsiderohet qe PD doli me e bashkuar nga Kuvendi, po te kemi parasysh bojkotin e 35 deputeteve?

Gjata: Sepse nuk pati asnje demarsh apo kerkese per perjashtime apo largime nga PD, u pranua ajo formule te keshillit Kombetar ku te gjithe deputetet jane anetare te Keshillit Kombetar, ndersa anetaret e tjere u zgjodhen nga anetaresia. Ne qe konkurruam mund edhe te mos ishim anetare te Keshillit Kombetar, ata qe ne patem disa perplasje u zgjodhen automatikisht.

Po te jap konkluzionin, ne momentin qe mund te kishte dhe pakenaqesi askush nuk u ngrit te kerkonte linçim ndaj atyre qe jane shkaktaret kryesore qe PD eshte sot ketu. Me duket bud’allallek pse nuk erdhen ne Kuvend. Fakti qe keta 35 nuk vijne ne Kuvend, nuk tregon se PD eshte e perçare, kjo eshte gabimi i tyre politik njesoj si djegia e mandateve. Do u thoja ketyre deputeteve shkon ne baze, nuk mund te fshihemi pas gishtit. Shumica e atyre deputeteve nuk shkojne ne baze se kane fri’ke.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *