Çfarë po ndodh? Ambasadorja e SHBA mbledh të gjithë ambasadorët në Shqipëri


Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka mbledhur ne nje tryeze ish-ambasadoret amerikane nder vite. Kryediplomatja amerikane ndau diten e djeshme ne llogarine e saj ne Instagram nje foto nga takimi me ambasadoret Bill Ryerson, Marisa Lino, Jim Jeffrey, Marcie Ries dhe Alex Arvizu, te zhvilluar ne Washington. Kim shprehet se ajo dhe koleget kane pasur eksperienca te ndryshme ne 31 vite qe prej renies se komunizmit ne Shqiperi, por shton se kane te perbashket, besimin mes lidhjes se shqiptareve dhe amerikaneve.

“Nje mbledhje e mrekullueshme ne Uashington me ish-ambasadoret e Shqiperise, Bill Ryerson, Marisa Lino, Jim Jeffrey, Marcie Ries, Alex Arvizu. Te gjithe kemi pasur eksperienca te ndryshme ne 31 vite qekur shqiptaret u liruan nga zinxhiret e diktatures komuniste, por ne kemi nje gje te perbashket: besimin se lidhja mes shqiptareve dhe amerikaneve eshte ne te vertete speciale, admirimin per arritjet e medha te shqiptareve pavaresisht nga rrethanat, dhe optimizmin e qendrueshem per te ardhmen.”
Leave a Reply

Your email address will not be published.