Bujar Kapexhiu me deklaratë të fortë: Nuk besoj te SHBA. Ne kemi gardhin e ligjeve tona


Bujar Kapexhiu eshte zgjedhur nje prej anetareve te listes se re te Keshillit Kombetar te PD-se.

Kapexhiu tha se shpallja “non grata” e Sali Berishes eshte e pabesueshme pasi sipas tij Saliu nuk eshte i korr.uptuar.

“Nuk lejohet te shkoje ne Amerike, atehere te mos shkoje. Mua me duket kjo abs’urde. Une nuk e besoj qe Berisha eshte i korr.uptuar Ne i jemi mirenjohes dhe te detyruar ndaj SHBA-ve por edhe neve kemi gardhin e rregullave dhe ligjeve te tona, per te cilat i lutemi te tjereve te mos nderhyjne! Mund te japin keshilla por jo urdhra”, tha Kapexhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.