Sali Berisha kërkesë Presidentit të Amerikës J. Biden për largimin e ambasadores Yuri Kim


Thellohet edhe me shume ‘lu’fta’! “Deklarata e guvernatores ishte qesharake”/ Berisha me tone te larta, thirrje urgjente qeverise amerikane per Yuri Kim: Ta harroje …

Sali Berisha me tone te forta ne fjalen e tij i ka bere thirrje ambasadores, Yuri Kim, qe te heqe dore nga pre sionet e saj mbi sistemin e drejtesise.

Pjese nga fjala e Berishes:

Une mund te them se deklarata e guvernatores ishte qesharake, ka marre fund loja e opozites me kukulla, askush nuk mund ti diktoje kesaj opozite, aku’zat qe duhet te beje dhe nuk duhet te beje.

Ta harroje kush perpjekjet se mund te diktojen aku’zat e opozites, publikisht para mediave, shpreh keqardhjen, por edhe denncimin tim, per nderhyrjet e saj direkte ne procesin gjyqesor, se fundi guvernatorja ben takime per procesin gjyqesor, i cili ne menyre absolute nuk ka baze ligjore, pasi sipas procedurave te Kodit civil, nuk konsiderohet pale ajo qe nuk eshte pale.

I bej thirrje qeverise se SHBA-se,qe te ndaloje nderhyrjet e perfaqesueses se saj ne proceset gjyqesore ne Shqiperi.
Leave a Reply

Your email address will not be published.