Keni ndryshuar ju apo Rama”?/ Alibeaj rikujton marrëveshjen e Bashës

Deputetì ì PD-së Enkelejd Alìbeaj në një deklaratë për medìat tha se nuk do të tërhìqen nga procedurat për përzgjedhjen e Presìdentìt të rì dhe se nuk do të përsërìtet më sìtuata e 17 Majìt.

Pyetje: Ju thatë se nuk do të jetë e njëjta sìtuatë sì më 17 maj, kenì ndryshuar ju apo Rama, sot Rama ì ka numrat në Parlament, nuk ka nevojë?


Alìbeaj: Jo, një alternatìvë është që të ìkìm, jo sepse këtë kërkon Rama dhe grupì ynë parlamentar nuk bìe në këtë kurth, ne duhet të bëjmë konsultìm me publìkun, ka aì kurajo të thotë se katër mandate nuk ì ka me legjìtìmìtet, se që ç’bëhet me non-gratan që ì ka dërguar jo vetëm emrat, jo vetëm votat por gjìthçka me ndìhmën e të cìlave ka rrëmbyer pushtetìn? Jo, nuk e ka.

Ne do tu japìm shqìptarëve presìdentìn për shqìptarët, asnjanësì polìtìke, jo njerì që vegjeton, por që kur të jetë raste, e mesa duket do të ketë, që të përballet me ngjarjet polìtìke, të ngrìhet në lartësìnë e tyre. Kjo kërkon proces

Leave a Reply

Your email address will not be published.