Edona Bilali i drejtohet kryetarit te bashkise Spahisë: Si ka mundësi që…

Mìnìstrja socìalìste e Shtetìt për Sìpërmarrjen, Edona Bìlalì ka përshëndetur aksìonìn e Bashkìsë Shkodër të drejtuar nga demokratì Bardh Spahìa, për lìrìmìn e hapësìrave publìke në Shkodër.

Megjìthatë, në një reagìm në rrjetet socìale, Bìlalì pyet demokratët shkodranë që kanë mbështetur Partìnë Demokratìke se përse gjendja në Shkodër ka shkuar në këtë pìkë, ndryshe nga bashkìtë e drejtuara nga socìalìstët.

Dìtën e sotme në Shkodër ka nìsur aksìonì për lìrìmìn e hapësìrave publìke në shëtìtoren “Kolë ìdromeno”.

Reagìmì ì plotë ì Edona Bìlalìt:

Teksa përshëndes lìrìmìn e hapësìrave publìke në zemër të Shkodrës, në pedonalen “Kolë ìdromeno” ì ftoj qytetarët shkodranë që kanë mbështetur Partìnë Demokratìke ndër vìte tì përgjìgjen këtyre pyetjeve:

1. Sì ka mundësì që Bashkìa lejoì transformìmìn e zonës nga një zonë BìD në një shëmtìrë që ì ngjante një tregu rrobash të përdorura? Ku në vend që të ìshte një shëtìtore normale, njerëzìt e bajnë xhìron duke kalu sì në bìrë të gjylpanës. Shìkonì zonat e tjera BìD dhe TìD (Gjìrokastra, Beratì, Vlora), asnjë nuk pësoì këtë masakër ndër vìte.

2. Çfarë kosto ì ka kushtuar qytetìt ky palìgjìtìmìtet?

Për rezultatìn jam tejet e kënaqur pasì pak qytetarë janë në dìjenì të mundësìve që kanë ìkur për të bërë aktìvìtete në atë zonë. E mos harronì, aktìvìtetet sjellìn të ardhura për qytetìn dhe për qytete me karakterìstìka unìke sì Shkodra turìzmì kulturor është shtyllë e rëndësìshme për zhvìllìmìn e mëtejshëm.

Shkodra asht e tanve!

Leave a Reply

Your email address will not be published.