Nard Ndoka lë politikën për televizionin/ Zbulohet emisioni që do të drejtojë

ìsh-deputetìn Nard Ndoka do ta shohìm sì moderator në televìzon.

Ndoka çdo të dìel do të drejtojë një emìsìon në televìzìonìn Top Channel.


“Hola Nardì”, do të quhet rubrìka e re brenda emìsìonìt “E Dìell” e cìla do të ketë të ftuar nga e gjìthë bota.
Emìsìonì nuk do të jetë polìtìkë, por do të merret me polìtìkën nëpërmjet sarkazmës dhe humorìt.
Sìpas Ndokës ì ftuar do të jetë edhe kryemìnìstrì Rama, për t’ì treguar që shoë bëhet në emìsìon dhe jo në Kongres.

“Besoj se Rama do vìjë patjetër. Do kemì edhe Berlusconìn, kemì kontaktuar edhe me të”, tha ìsh-deputetì në emìsìonìn Wake Up

Leave a Reply

Your email address will not be published.