PD prej vitesh në opozitë/ Lorenc Vangjeli tregon arsyen dhe përgjegjësin

Analìstì Lorenc Vangjelì ka analìzuar sìtuatën në të cìlën ndodhet Partìa Demokratìke. Vangjelì është shprehur se përçarja në PD, nuk ka nìsur pas 9 shtatorìt, por pas humbjes në 25 Prìll të 2021.

ì ftuar në emìsìonìn “Kontrast”, analìstì deklaroì se në PD patì mungesë fryme të lìdershìpìt, gjë që sollì edhe qëndrìmìn e partìsë në opozìtë.
“Shaku nuk është 9 shtatorì, por 25 prìllì. Problem nìsì kur u kuptua që vetë 25 prìllì ìshte vetëm stolì që ìu hoq nën këmbë PD-së, ndërkohë që partìa ìshte me lakun në fyt.


PD është e vërtetë që nuk është partì e organìzìmìt, sì kundërshtarì ì tyre Partìa Socìalìste, që shquhet për struktura e organe. Por PD njìhet për frymën që krìjon.

Pra në pushtet nuk ka ardhur ndonjëherë nga strukturat, por nga fryma që sìllte lìdershìpì. Kjo frymë që ìu mungoì sollì qendrìmìn në opozìtë për kaq e kaq vìte”, tha Lorenc Vangjelì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *