Këshilltari i Donald Trump, Richard Grenell kritikon Biden dhe përkrah Sali Berishën


Keshilltari i ish-Presidentit te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Richard Grenell teksa krit’ikonte administraten e aktual Joe Biden, eshte ndalur edhe tek sanskionet dhe shpalljen “non grata” te ish-kryeministrit Sali Berisha.

Grenell ka kri’tikuar ashper administraten e Joe Biden per shkak te qendrimeve qe po mbahen ndaj Rusise pas push’timit te Ukraines.

Permes nje postimi ne rrjetin social teitter, ai thote se administrate e Biden ka shpallur non grata ish kryeministrin Berisha ne Shqiperi, nderkohe qe nuk i ka vendosur asnje sanksion te dashures se Vladimir Putinit.

“Administrata e Joe Biden ka vendosur sanksione mbi liderin e partise konservatore ne Shqiperi, por jo mbi dashnoren e Putinit. Media amerikane eshte e falimentuar”, shkruan Richard Grenell ne mesazhin e tij ne Twitter.
Leave a Reply

Your email address will not be published.