Batoni nuk na habiti përsëri: Linda Rama Presidente, Rama Kryeministër. I kam përzemër


Analisti Baton Haxhiu gjate nje interviste per mediat eshte ndalur per te treguar dy emra qe ai i shikon si modele per nje president ne Shqiperi duke permendur edhe emrin e bashkeshortes se Edi Rames. Haxhiu u shpreh se dy emrat qe ai mendon jane Linda Rama dhe Lea Ypi, pedagoge ne LSE.

Baton Haxhia gjithashtu cilesoi se kishte respekt maksimal per te dy keto emra dhe se sipas tij Linda Rama nuk mund te jete, gruaja me e rendesishme qe ka logjiken politike pasi ka informacion te jashtezakonshem politik dhe ekonomik por qe do te ishte deshira e tij me e madhe.

“Ke do kisha deshire, por eshte e pa mundur. Dy njerez qe kam respekt, Lea Ypi dhe Linda Rama. Per shembull, Linda Rama nuk mund te jete, gruaja me e rendesishme qe ka logjiken politike, ka informacion te jashtezakonshem politik dhe ekonomik. Nuk behet, nuk eshte çeshtje e deshires time. Meqe me pyete per emra”-tha Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.