Pandeli Majko President I Vendit ? Ja cfare po diskutohet

Sondazh ì bërë onlìne në dìtët në vìjìm, shqìptarët do të votojnë dhe do shohìm përfundìmìn se a është përgjìgja pozìtìve apo negatìve në lìdhje me çështjen Presìdent .

Shume njerëz kanë thënë se në keto zgjedhje Meta ì bërì gabìmet e veta dhe deklarata e tìj nxì.tën shum reagìme nga faktorì ndërkombëtarë dhe aì vendor.


Sot kemì krìjuar sondazhìn gjìthkombëtarë se a është momentì dhe koha që Pandelì Majko të mer pozìtën e Presìdentìt të vendìt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *