Ish eurodeputetja shpërthen ndaj Kim/ I “tërheq” veshin ambasadores: Turp të keni

Ish-eurodeputetja Doris Pack i ka komentuar në rrjetet sociale ambasadores amerikane Yuri Kim. Pack shkruan se ndërhyrjet e saj në proceset ligjore janë të paligjshme.


“Ambasadore”, ju po ndërhyni në proceset ligjore kombëtare. Kjo është e paligjshme për çdo shtetas shqiptar si dhe për të “mysafirët” në vend. Një sjellje të tillë, të gjithë e kemi parë nga diktatorët. Turp të keni” , shkruan Pack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *