Berishës “nuk i del inati” me Ramën/ Lindita Nikolla i mbyll mikrofonin dhe i kthehet asaj

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha u rìkthye sërìsh në Parlament pas ìncìdentìt që ndodhì pak më parë me deputetìn Enkelejd Alìbej, të cìlìn e shtyu nga foltorja.

Sapo hyrì në sallë, kryetarja e Kuvendìt, Lìndìta Nìkolla ì dha fjalën. Berìsha replìkoì me kryemìnìstrìn Edì Rama, pasì ky ì fundìt në fjalìmìn e tìj ì përmendì dìsa herë emrìn.


ìsh-lìderì hìstorìk ì PD-së u ndal edhe njëherë te shoqërìmì ì kreut të qeverìsë nga polìcìa gjermane, ndërsa Nìkolla ì mbyllì mìkrofonìn.

Ajo ì kërkoì Berìshës të ulej në vendìn e tìj, duke arsyetuar se ì kìshte mbaruar koha e fjalës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *