Bardhi ve ne ” tallje ” ish-kryeministrin Berisha: Kuvendi i dites se neser do te jete nje deshtim, eja edhe ti me 18…

A do jeni pjesë e tubimit apo Kuvendit të PD gjatë ditës së nesërme? Ishte kjo ajo pytje qe e beri Brdhin te nxehet dhe te nis edhe te tallet me ish-kryeministrin duke e ironizuar per ato qe ai po ben dhe duke then gjithashtu se dita e neserme do te jete nje deshtim I plote , ashtu siq eshte edhe ai vete.

Gjithashtu Gazment Bardhi theksoi duke thene se: Nuk e kam ndjekur deklaratën e Berishës, konfirmoj pjesëmarrjen time në Kuvendin e datës 18 dhjetor në orën 11 në pallatin e Kongreseve.

Ftoj edhe Berishën të marrë pjesë dhe të paraqesë çështje për diskutim gjatë Kuvendit te mos harrojme ai do te jete dita vendimotare per te gjith demokratet dhe te gjith duhet te jene aty.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *