Martin Henze: Berisha ” non grata ” per Ameriken , por lideri historin eshte HERO per Europen, ai ka ber…..

Ish-këshilltari i Lulzim Bashës, Martin Henze,  deklaroi se Sali Berisha nuk është non grata në vendet e BE-së.

Henze theksoi se Berisha ka ngjashmëri me Helmut Koln dhe se Sali Berisha ka qenë një njeri me përmasa historike në vitet 1990.

Nuk kam qenë këshilltar i Lulzim Bashës, por i PD-së. Kemi diskutime në PD dhe të shikojmë si do të rrjedhin gjërat. Në BE Berisha nuk është non grata. Duhet theksuar se edhe Helmut Koln ka bërë gabime, Berisha në vitet 1990-1991 ka bërë historinë, Berisha dhe Koln kanë shumë ngjashmëri.

Berisha është kurdo i mirëpritur në kryeqytetet europiane. Non gratan ne e quajmë të papranueshme. Aq më tepër që aty përmendet edhe gruaja e tij, duke përfshirë familjen, vendimi është i administratës dhe jo i popullit amerikan”, deklaroi Henze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *