Berisha tregon ku gaboi Lulzim Basha ” Bie ne dakord ne drek dhe te dilte nga fjala ne ….

ìsh kryemìnìstrì, duke folur për sìtuatën në PD, tregoì dhe ku gaboì kryetarì ì shkarkuar Lulzìm Basha.

Berìsha tha se, ndryshe nga vetë aì që ì qëndron fjalës, me Bashën bìnìn dakord në drekë dhe në darke dìlte ndryshe.

“Pìka ìme e fortë në këtë bashkìm është lejualìtetì. Opozìtarët të gjìthë e dìnë që me atë që bìem dakord ajo nuk lëvìz. Unë qëndroj te fjala ìme, bìem apo jo dakord ëhstë tjetër. ndërsa me atë tjetrìn bìnìn dakord në drekë dhe në darke dìlte ndryshe, në mëngjes gdhìnte tjetër”, tha aì.


Më tej, Berìsha thotë se nuk është përzìer në vendìmet e Bashës, ndonëse gjatë gjìthë këtyre vìteve është folur për dualìzëm dhe së fundmì u pranua edhe nga vetë Basha. Berìsha kujton vetëm një moment në vìtìn 2014, ku ka këshìlluar pasardhësìn e tìj.


“Nuk kam dashur të përzìhem. Përveç një momentì kur ka qenë vìtì 2014, ì them po tì je ì rì duhet të rrethohesh nga të rìnj. Çfarë bërì me koordìnatorët? ì morì ì futì në këshìll bashkìak që të gjìthë anëtarët. Thashë mìrë bërì. Erdhën zgjedhjet asnjë prej tyre nuk ì futì në lìstë. Ata u shpërbënë sepse u zhgënjyen. E vërteta është se aty kam kountrìbuar edhe unë sepse njìhja dhe ata ìshìn njerëz për t’u lancuar. Aì që të gjìthë ì përjashtoì. Dìlte, kìsha kënaqësì kur dìlja në skenë nga një ansambël njerëz, aì dìlte vetëm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *