Nis mbledhja e Komisionit te Rithemelimit, Berisha : Ka ardhur momentin qe drejtimin e partise ta marr…

Komisioni i Rithemelimit ka filluar mbledhjen e njoftuar më herët në selinë e PD-së.

Temë e kësaj mbledhje është organizimi në lidhje me Kuvendin e 30 prillit dhe përfundimi i proceseve zgjedhore në degët e rretheve për përcaktimin e strukturave drejtuese.
Nga pamjet e siguruara dallohet pjesmarrja e pothuajse të gjithë anëtarëve të Komisionit të Rithemelimit.

Sipas vendimit të Kuvendit të 11 dhjetorit, drejtimin e partisë e ka marrë Komisioni i Rithemelimit, i cili po zhvillon mbledhjen e parë në zyrën e kreut të PD-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.