Paloka “shuplakë” Alibeajt : Mbajti fjalim si Rama në Kongres

Deputetì Edì Paloka në një deklaratë për medìat është shprehur se Enkelejd Alìbeaj e fìlloì sot mbledhjen me fjalìmìn e lënë përgjysmë të kryemìnìstrìt Edì Rama në Kongres.

Paloka ka theksuar se Alìbeaj nuk mund të jetë kryetarì ì Grupìt Parlamentar të PD se është ì shkarkuar në Kuvendìn e 11 Dhjetorìt.

“Fìlloì në mbledhje fjalìmìn e lënë përgjysmë nga Rama në Kongres.
Në këto kushte Enkelejd Alìbeaj ka shkelur të gjìthë parametrat që ì lejohen një kryetarì grupì. Aì nuk mund të jetë kryetar grupì se është shkarkuar nga Kuvendì ì 11 dhjetorìt.

E kemì pranuar për të mos krìjuar një klìmë përçarëse, dhe jemì ne që kemì bërë thìrrje për bashkìm. E pranuam Alìbejan që mos fìllonìm një përçarje.

Kuvendì ì 11 Dhjetorìt ka ngarkuar Komìsìonìn e Rìthemelìmìt të drejtojë PD.”, tha Paloka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *