Ish Kryeministri Berisha flet në lidhje me Proçesin Gjygjësor në Francë kundër Blinken

Ish-kryeministri Sali Berisha ka dhene detajet me te fundit lidhur me procesin gjyqesor qe ka nisur ne France ndaj sekretarit te Departamentit Amerikan te Shtetit, Antony Blinken. Gjate fjales se tij, ne nje konference per mediat, Berisha tha se avokati i tij po merret me çdo gje, por nisjen e procesit e vendos gjykatesi.

“Procesi vazhdon, ne ç’faze eshte po e ndjek avokati. Ka kundershti te forta se asnje nuk jemi qytetare francez dhe Blinken ka imunitet. Ka pro faktin se shpi fja de nohet aty ku lind. eshte ne ndergjegjen e gjykatesit ta vendose. Do jete praktike javore biseda me ju, do te shqyrtohen problematikat e javes. Jam i hapur per çdo gje,”-shtoi Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.