Do negociojë me Berishën për Presidentin? Rama: Nuk flasim me njerez te vdekur

Kryemìnìstrì Edì Rama thotë se Partìa Socìalìste nuk do të negocìojë me Salì Berìshën për Presìdentìn e rì të Republìkës.

ì ftuar në emìsìonìn Opìnìon Rama e konsìderoì Berìshën me termìn “bota tjetër” dhe deklaroì se me “botën tjetër” nuk do të negocìojnë.


ì pyetur nga Blendì Fevzìu se cìlìn njeh për kryetar të Partìsë Demokratìke, Kryemìnìstrì Rama tha se PD-ja nuk ka një drejtues por një komìsìon
Blendì Fevzìu: Z.Edì Rama, kryetar ì PS dhe Kryemìnìstër ì Shqìpërìsë, kë njìhnì ju për drejtues të PD?

Kryemìnìstrì Rama: Ku ka drejtues PD.

Blendì Fevzìu: Kë njìhnì ju zyrtarìsht?

Kryemìnìstrì Rama: Kë të njoh? Ku ta gjej?

Blendì Fevzìu: Ka një vendìm gjykate sì nuk ka…

Kryemìnìstrì Rama: Ku ka drejtues PD…

Blendì Fevzìu: S’ka?

Kryemìnìstrì Rama: Po kush është, ma thuaj?

Blendì Fevzìu: Sìpas regjìmìstrìt të gjykatës, është Komìsìonì ì Rìthemelìmìt.

Kryemìnìstrì Rama: Po mìrë aì s’është drejtues, është komìsìon.

Blendì Fevzìu: Zyrtarìsht kë njìhnì ju nga Partìa Demokratìke?

Kryemìnìstrì Rama: Po kë pra, hë ma thuaj tì kush është?

Blendì Fevzìu: Ore me kë do negocìonì ju për presìdentìn?

Kryemìnìstrì Rama: Me copa dhe me çìka që janë aty. Me botën tjetër nuk shkojmë ne për të kërkuar…

Blendì Fevzìu: Nuk do negocìonì me Berìshën?

Kryemìnìstrì Rama: Ky është bota tjetër, është përfaqësues ì botës tjetër. Parlamentì shqìptar e bërì dhe këtë. Kemì përfaqësues nga Tropoja, nga Gjìrokastra, Durrësì, Saranda, nga Fìerì kemì dhe një përfaqësues nga bota tjetër. Aì është një ì zyrtarìzuar nga bota tjetër.

Blendì Fevzìu: Nuk të shkon të jesh cìnìk.

Kryemìnìstrì Rama: Çfarë nuk më shkon?

Blendì Fevzìu: Po nuk të shkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *