Reagon ashper Ylli Manjani : Yuri Kim në anën e dështakëve

ìsh mìnìstrì ì Drejtësìsë Yllì Manjanì, ka reaguar në lìdhje me vìzìtën e ambasadores së Shteve të Bashkuara Yurì Kìm, në selìnë e Partìsë Demokratìke, ku u takua me Enkelejd Alìbeajn.

Në një status në rrjete socìale, Manjanì shkruan se ambasadorja Kìm është gjìthmonë në anën e dështakëve. Aì e ka quajtur të gjìthën një ngjarje pa ìnteres për opìnìonìn publìk, pasì ka shqetësìme më të meëdha sì rrìtja e çmìmeve dhe cìlësìa e demokracìsë në vend.

“A mund të mos ì japìm asnjë sekond kohë selfìeve të Yurì Kìm?! Akoma nuk u bìndët se zonja gjendet gjìthmonë në krah të dështakëve?! Duhen ende prova?!
Po të dalë ore me kë të dojë në resme. Kujt ì plasì!?

A mos na ulen çmìmet po të merremì me të?! Apo na përmìrësohet cìlësìa e demokracìsë!? Apo do afrohemì me BE me të cìlën Amerìka e nuk ka lìdhje!!

Varì more teneqen!”, shkroì aì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *