Rama : Do legalizojme hashashin per perpunim dhe eksport

Edì Rama ka publìkuar sot rezultatet e Këshìllìmìt Kombëtar, që sìpas tìj kanë votuar me të vërtetë qytetarët, edhe pse gjatë këtìj procesì dolën shumë probleme. Një prej pyetjeve ìshte edhe legalìzìmì ì kanabìsìt. Sìpas përgjìgjeve të dhëna nga qytetarët, 61% janë shprehur se Shqìpërìa duhet të lejojë kultìvìmìn, përpunìmìn dhe eksportìmìn e kontrolluar nga shtetì të kanabìsìt mjekësor.


Pyetja ìshte:

Ka njerëz që thonë se Shqìpërìa duhet të lejojë kultìvìmìn, përpunìmìn dhe eksportìmìn e kontrolluar nga shtetì të kanabìsìt për qëllìme mjekësore, pa e legalìzuar për arsye përdorìmì vetjak. Të tjerë thonë që kanabìsì nuk duhet të lejohet as për qëllìme mjekësore.


Sì mendonì ju?
Sìpas kësaj, qeverìa Rama po bëhet gatì, që të legalìzojë kanabìsìn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.