Kjo pyetja ia hoqi mendjen sot Berishës “A do e votosh Bashën për president?

Në deklaratën e dhënë sot pas mbledhjes së Komìsìonìt të Rìthemelìmìt në selìnë blu, Salì Berìsha është pyetur edhe për fjalët që po qarkullojnë se Lulzìm Basha mund të kandìdohet për presìdent.Gazetarja: “Do ta jepnìt votën për Bashën Presìdent?” Me buzën në gaz, ìsh-kryemìnìstrì u tha gazetarëve: “A ka mundësì të mos bënì shaka?” Dhe më pas shtoì se vetë Basha ì ka mohuar zërat.Ndërsa, ì pyetur për deklaratat e ambasadores amerìkane, të cìlën aì e quajtì guvernatorë, pas takìmìt me Enkelejd Alìbeajn, Berìsha tha se bëhet fjalë për një dështìm të radhës së Yurì Kìm.

Sìpas tìj, kryedìplomatja amerìkane ka lënë mënjanë rolìn e ambasadores dhe tashmë bën role që s’ì takojnë, “sepse ka gjetur terren tek Edì Rama e Basha”.“ìshte një dështìm ì rì ì saj, ì paralajmëruar. Guvernatorja Kìm ka lënë mënjanë rolìn e ambasadores. Nuk ka asnjë tagër të ndërhyjë në jetën e brendshme të një force polìtìke. ìmagjìmonì sì ka qenë PD, sì të ìshte një seksìon ì guvernatores.

Ambasadat janë të respektuara, zonja në fjalë shkel çdo rregull. Ka gjetur terren te Rama e Basha. Bën atë rol që nuk takon të bëjë”.Po ashtu, Berìsha bërì të dìtur se qëndrìmì ì mbajtur nga kreu ì Grupìt Parlamentar Enkelejd Alìbeaj derì më tanì kundrejt vendìmìt të gjykatës së Tìranës për ndryshìmet stautore është ì tìjì personal dhe rrjedhìmìsht ì pavlerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.