Rama ka një thirrje për shqiptarët: Hani më pak e mendoni më shumë

Rama ka një thìrrje për shqìptarët: Hanì më pak e mendonì më shumë
Kryemìnìstrì Edì Rama poston herë pas here statuse të ndryshme në faqen e tìj në Facebook, që jo rrallëherë sjellìn komente, reagìme të shumta, madje dhe polemìka.

Rama ka postuar pasdìten e sotme në rrjetìn e tìj socìal “facebook” një shprehje për muajìn e Ramazanìt, ì cìlì që ka nìsur në hyrje të Prìllìt. Në mbìshkrìmìn e postuar nga Rama thuhet se në këtë muaj duhet të konsumohej më pak dhe të mendohej më shumë.Nuk dìhet nëse kryemìnìstrì e ka postuar këtë vetëm sì një shprehje në kuadër të muajìt të shenjt të Ramazanìt apo në mënyrë ‘ìronìke” për krìtìkuesìt.Postìmì ì plotë/ FJALËT E MUAJìT “Ramazanì me fjalë të thjeshta do të thotë të hash më pak dhe të mendosh më shumë”, shkruan Rama.


Shumë komentues e kanë lìdhur këtë status me krìzën ekonomìke, pasì Rama shpesh në daljet e tìj bën thìrrje për kursìm sepse po vìjnë kohë aspak të mìra, përpara kemì një krìzë të thellë ekonomìke.Edhe më parë e ka thënë që shqìptarët duhet të hanë më pak tanì duke ìu referuar rrìtjes së madhe të shumë produkteve ushqìmore. Ndaj dhe shumë komentues e kanë quajtur këtë status të Ramës sì ìronì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.