Zyrtare/ Ambasada Amerikane në Tiranë njeh Enkelejd Alibeaj, si Kyretar të PD-së

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka pasur nje takim sot me Enkelejd Alibeajn, te cilin e njeh si ushtruesin e detyres se kryetarit te PD.

Ne nje postim ne Twitter, diplomatja amerikane ka publikuar detaje nga takimi dhe jep mesazhin se SHBA pret qe si PD dhe Shqiperia vetem te forcohen.

“Kemi shume pune perpara per ta mbajtur Shqiperine ne rrugen e anetaresimit ne BE, demokracise, ndertimin e bashkepunimit ne mbrojtjen e dhe zgjerimin e mundesive te biznesit dhe ekonomike per te gjithe. Le te vazhdojme se bashku perpara, jo mbrapa!”, shkruan Yuri Kim.

“SHBA ka pasur nje marredhenie te forte, te veçante me PD qe ne lindjen e kesaj partie.

Ne e vleresojme kete marredhenie dhe rolin e domosdoshem te PD-se per Shqiperine, shpresojme qe te dy vetem te forcohen”, thekson Kim.

POSTIMI I PLOTE

Diskutim shume i mire sot me Ushtruesin e detyres se kryetarit te PD dhe drejtuesit te grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj per nje game te gjere çeshtjesh.

SHBA ka pasur nje marredhenie te forte, te veçante me PD qe ne lindjen e kesaj partie.

Ne e vleresojme kete marredhenie dhe rolin e domosdoshem te PD-se per Shqiperine, shpresojme qe te dy vetem te forcohen.

Kemi shume pune perpara per ta mbajtur Shqiperine ne rrugen e anetaresimit ne BE, demokracise, ndertimin e bashkepunimit ne mbrojtjen e dhe zgjerimin e mundesive te biznesit dhe ekonomike per te gjithe. Le te vazhdojme se bashku perpara, jo mbrapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.