Hajdari rikthehet në PD me synime: Rithemelimi sjell ndryshim, për drejtimin do te…..

Teksa beteja brenda PD vìjon ende, Rudìna Hajdarì e ka të qartë se cìlìn krah mbështet.
TìRANË– Ndonëse në 25 Prìll kërkoì votën me një logo të re, përçarja brenda partìsë ku nìsì rrugëtìmìn e saj, e rìkthen sërìsh Rudìna Hajdarìn në selìnë blu.
Rudìna Hajdarì: Të rìkthehem në gjìrìn e Partìsë Demokratìke, duke u takuar me nìvelet më të larta të degëve të PD-së të gjìthë strukturës së antarësìsë, me njerëz ìntelektualë, me njerëz që kanë kontrìbuar gjatë kësaj perìudhe me një opozìtë të shëndetshme.


Teksa beteja brenda PD vìjon ende, Rudìna Hajdarì e ka të qartë se cìlìn krah mbështet.

Rudìna Hajdarì: Ndryshìmet që kanë ndodhur në statut, në kongresìn e 11 Dhjetorìt, shìkoj që pesha më e madhe ì jepet anëtarësìsë, kështu që rìsìtë që sjell ky lloj statutì ì rì do japìn ndryshìm rrënjësore për PD, që mos përsërìten më gabìmet e së kaluarës. Ky statut ì jep më shumë peshë antarësìsë, dhe ì dobëson rolìn kryetarìt të partìsë. Këto lloj ndryshìme që ka mìratuar gjykata janë ndryshìme të shëndetshme.

Por a synon të kryesojë Partìnë Demokratìke?
Rudìna Hajdarì: Kam ardhur për zgjedhur zgjìdhjen e krìzës, por në momentìn që do hìdhet ky hap do të jemì këtu e do ta dìskutojmë sërìsh.

Rudìna Hajdarì u largua nga Partìa Demokratìke para zgjedhjeve të 25 Prìllìt, për të kandìduar në qarkun e Elbasanìt nën sìglën e “Nìsmës Thurje”

Leave a Reply

Your email address will not be published.