Alibeaj apeloi vendimin e Gjykatës, reagon PD: Është i shkarkuar, nuk plotëson asnjë kriter

Grupì ì Salì Berìshës ì mandatuar nga Gjykata Cìvìle e Tìranës për të drejtuar Partìnë Demokratìke, ka reaguar pas ankìmìmìt që paraqìtì sot në Gjykata e Apelìt kreu ì grupìt parlamentar Enkelejd Alìbeaj.

Në reagìmìn e tyre për medìat, ata theksojnë se Enkelejd Alìbeaj nuk ka asnjë të drejtë legjìtìme për ta bërë këtë veprìm pasì aì është shkarkuar nga postì ì nënkryetarìt të PD dhe nuk e përfaqëson partìnë në asnjë marrëdhënìe me të tretët.


Reagìmì ì plotë

Nga medìat jemì vënë në dìjenì që nën emrìn e Partìsë Demokratìke është paraqìtur një kërkesë ankìmore kundër vendìmìt nr.1346/222 dt.25.03.2022 të Gjykatës së Rrethìt Gjyqësor Tìranë nënshkruar nga Enkeled Alìbeaj.

Së parì, sqarojmë se askush nuk mund të ndërmarrë veprìme në emër të Partìsë Demokratìke. Kuvendì Kombëtar ì PD dt.11 dhjetor 2021, ka mandatuar sì të vetmìn organ drejtues të Partìsë Demokratìke Komìsìonìn e Rìthemelìmìt të Partìsë. Gjìthashtu, Kuvendì ka shkarkuar Z. Alìbeaj sì nënkryetar ì Partìsë Demokratìke. Pra, nuk përfaqëson PD në asnjë marrëdhënìe me të tretët.

Së dytì, përsa ì takon kërkesës ankìmore, ajo është paraqìtur nga persona të palegjìtìmuar të bëjnë ankìm kundër vendìmìt të mësìpërm të gjykatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.