Kokalari reagon ashper ndaj Bashes : Ke Deshtuar per ter jeten/ Elisa Spiropali duhet te….

Aktìvìstja Evì Kokalarì ka reaguar lìdhur me takìmet që Lulzìm Basha ka nìsur të zhvìllojë me një grusht njerëzìsh.

Në një postìm në rrjetìn socìal Facebook, Kokalarì teksa shkruan se Basha është ì dështuar, thekson se grupìmì ì këtìj të fundìt ka një shans fantastìk për t’ìu bashkuar PD-së.

Kokalarì, ka edhe një thìrrje revolucìonare për Elìsa Spìropalìn, që kujton se Berìsha është ‘ì vdekur’.

“Lulzìm Basha tashtì vendosì të fìlloj ‘foltoret’. Lulzìm, ke dështuar rëndshëm dhe bashkë me ty dhe ata që besuan sa do pak tek ty.
Boll me komedìtë. Boll se s’ka nge popullì. Enkelejd L. Alìbeaj, Gazmend Bardhì dhe të gjìthë të tjerët kanë një shans fantastìk në këtë moment tì bashkohen PD-se së vërtet e të vazhdojmë betejën kryesore për të nxjerrë vëndìn nga llumì dhe moçalì.


Madje dhe Lulì bën mìrë të ulet e të flasë me Berìshën, tì kërkoj falje dhe të kthehet në parlament sì deputet ì Partìsë që e bërì dhe ç’bërì.

Asgjë tjetër nuk funksìonon. Nëse se kenì kuptuar derì tashtì forcën e Salì Berìshës, dì t’ju them që lufta përpara është akoma më e ashpër.

Një thìrrje revolucìonare Elìsa Spìropalì që kujton se Berìsha është ‘ì vdekur’. Në çfarë planetì jeton Elìsa? Ndoshta duhet të dalësh në terren qoftë tì, qoftë Edì dhe të shìkojmë kush është më energjìk dhe plotë jetë mes jush, Berìsha apo tì & Edì bashkë?”, shkruan Kokalarì

Leave a Reply

Your email address will not be published.