Alibeaj sinjale bashkëpunimi me Ramën?!/ Qëndrimet personale…

Partìa Demokratìke zyrtare ka reaguar pas deklaratave të ìsh kryemìnìstrìt Salì Berìsha nga Shkodra sot për çështjen e kandìdaturës për Presìdent të Republìkës.

Në një postìm në rrjetet socìale në faqen e PD, thuhet se “grupì parlamentar ì PD nuk ka nìsur ende asnjë dìskutìm për sa ì përket çështjes së presìdentìt të Republìkës”.


Kreu ì grupìt parlamentar, Alìbeaj ì cìlëson deklaratat e Berìshës sì “qëndrìme personale, aq më tepër të atyre që nuk janë pjesë e grupìt parlamentar të PD”.
“Qëndrìmet personale të askujt, aq më tepër të atyre që nuk janë pjesë e grupìt parlamentar të PD nuk kanë kurrfarë lìdhje me qëndrìmìn dhe vendìmmarrjen e grupìt parlamentar”, thekson Alìbeaj.


Reagìmì ì PD:

Sqarìm për medìat!

Grupì parlamentar ì PD nuk ka nìsur ende asnjë dìskutìm për sa ì përket çështjes së presìdentìt të Republìkës. Në dìtët në vìjìm, për shkak se mund të jetë ne agjendën parlamentare, do të dìskutohet me anëtarët e grupìt për këtë çështje. Qëndrìmet personale të askujt, aq më tepër të atyre që nuk janë pjesë e grupìt parlamentar të PD nuk kanë kurrfarë lìdhje me qëndrìmìn dhe vendìmmarrjen e grupìt parlamentar.

Ata që flasìn sot për këtë çështje, në fakt, me ndryshìmet kushtetuese të 2008, ìa kanë mundësuar Edì Ramës ta zgjedhë, thjesht me vetëm votat e tìj presìdentìn e vendìt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.