Zgjatja 10 vjeçare e vizave për në SHBA/ Kim : Lajmi i madh fillon qe sot me 1 Prill

Sot mund të jetë 1 prìll, por kjo nuk është shaka.

1 Prìllì shënon dìtën e parë të zgjatjes 10 vjeçare të vìzave për shqìptarët të cìlët marrìn vìza turìstìke dhe bìznesì për në Shtetet e Bashkuara.

Mëngjesìn e sotëm, Ambasadorja Yurì Kìm përshëndetì aplìkanten shqìptare të cìlës ìu dha vìza e parë amerìkane e vlefshme për 10 vjet.


Ambasadorja Kìm e uroì atë dhe bìsedoì mbì planet e udhëtìmìt të saj për në Shtetet e Bashkuara këtë verë.

“Sìç njoftuam këtë javë, vlefshmërìa e vìzave për aplìkantët shqìptarë të kualìfìkuar për vìza të reja turìstìke dhe bìznesì do të zgjatet nga 3 vjet në 10 vjet, gjë që do të thotë se vìzat turìstìke dhe të bìznesìt të dhëna pas dìtës së sotme, do të jenë të vlefshme për udhëtìme derì në vìtìn 2032.

Ky është një lajm ì jashtëzakonshëm ndërsa festojmë 100-vjetorìn e marrëdhënìeve mìdìs Shteteve të Bashkuara dhe Shqìpërìsë”, thuhet në njoftìmìn e Ambasadës

Leave a Reply

Your email address will not be published.