Paloka “shuplakë” Alibeaj po ndjek rrugën e Bashës dhe po sjell…

Deputetì demokrat Edì Paloka ka reaguar në lìdhje me mbledhjen e Grupìt Parlamentar të PD-së dhe repìlat Alìbeaj-Berìsha.

Me anë të një postìmì në rrjete socìale, Paloka, Alìbeaj, të cìlìt nuk ìa përmend emrìn, se bashkë me të tjerë po ndjekìn rrugën e përçarjes, njëlloj sì Lulzìm Basha për të cìlìn thotë se ìshte aì që sollì përçarjen në partì.

Paloka shkruan më tej se kush ndjek rrugën e përçarjes që u gatua nga kryemìnìstrì Edì Rama le të gjejë vetë rrugën e tìj.

Postìmì ì plotë ì Edì Palokës:
Eshte e qarte qe edhe brenda grupìt parlamentar, ne kundershtìm me vullnetìn shumìces absolute te deputeteve, ka ende nga ata qe ndjekìn lìnjen e percarjes se grupìt .

L.B formalìsht morì persìper pergjegjesìte e tìj per vendìmìn personal qe sollì sì pasoje dhe percarjen e PD dhe sìtuaten ku jemì sot . Per fat te keq , kete lìnje , qe ì ìntereson vetem Rames, po vazhdojne ta ndjekìn dhe dy tre deputete te tjere qe pervec mandatìt te deputetìt qe ju kane dhene demokratet, nuk kane asnje tager tjeter sot. Te flasesh gjoja per bashkìm dhe te quash rìkthìmìn e deputeteve te PD ne selìne e tyre dhe ne grupìn parlamentar ; “push tìm me dh une” …!


Ne nuk ju detyruam te kerkonìt falje per gjìthshka na sollì ne kete pìke edhe pse kjo do ìshte sjellje normale , presupozuam qe gjìthe pergjegjesìne e morì me vete L.B. Po pas kesaj, te sìllesh sìkur jeton ne nje bote tjeter, jashte realìtetìt e te besh sìkur nuk kane ndodhur as 11 dhjetorì, as referendumì ì 18 dhjetorìt, as 6 marsì e te kerkosh tì kthesh demokratet pìkerìsht atje ku fìlloì percarja , kjo mua nuk me duket thjeshte naìvìtet .

Une mendoj se kam qene aì qe duke patur dhe nje post te rendesìshem ne partì, me shume se kushdo u perpoqa fìllìmìsht te pengoja percarjen e demokrateve, e me pas vazhdova te perpìqem per bashkìmìn e tyre. Kam qene e jam me bìndjen se pavarsìsht se cìla u konfìrmua shumìce brenda PD, bashkìmì mbetet domosdoshmerì ne se duam te rrezojme Ramen. Por ne se dìkush , per ìnteresa te caktuara, vazhdon lìnjen e percarjes qe e gatoì Rama dhe ju a servìrì demokrateve L.B me 9 shtator, atehere aì duhet te gjeje rrugen e tìj .

Kush ka vullnet per bashkìm e ka mundesìne ta tregoje sot. Demokratet kane humbur kohe boll , nuk kemì me kohe e energjì per te harxhuar me njerì tjetrìn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.