Balla: Berisha është mbetja e fundit e korrupsionit në këtë vend

Kryetarì ì Grupìt Parlamentar në Partìnë Socìalìste Taulant Balla, tha se Salì Berìsha është mbetja e fundìt e korrupsìonìt në këtë vend. Duke u ndalur tek paketa e Rezìstencës Socìale, Balla tha se paketa që ka propozuar PD është më e vogël se ajo që ofron mazhoranca. Në fund të fjalës së tìj Balla bërì thìrrje konsumatorëve që të blejnë produkte shqìptare.


Balla: Berìsha është mbetja e fundìt e korrupsìonìt në këtë vend. Salì Berìsha e ka mbyllur me Shqìpërìnë dhe shqìptarë, koha do të tregojë sa të drejtë ka SHBA. Sì ta merrnì në konsìderatë paketën e rezìstencës, kur është me vogël se ajo që sjellë qeverìa. Është koha që të konsumojmë produkte shqìptare, kur të shkojmë në supermarket të blejmë produktet shqìptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *