Berisha zbulon objektivin e opozitës dhe flet për bashkimin e demokratëve: Ideja jonë është t’i presë….

Ish-kryeministri Sali Berisha zbuloi objektivin e opozitës pas kapërcimit të problemeve brenda saj.
Në një prononim për medias jashtë ambjenteve të kuvendit Berisha tha se veprim i opozitës, do të jetë një i vetëm, t’i presë biletën kësaj qeverie në arkivat e historisë.

“Propozimet dhe veprimet e opozitës, do të jetë t’i presë biletën kësaj qeverie në arkivat e historisë.”, ndërsa komentoi mbledhjen e grupit parlamentar të PD, zhvilluar para nisjes së seancës plenare.

 

“Ishte mbledhje normale me diskutime, ideja jonë është bashkimi në diversiteti, procesi i kapërcimit të pasojave po ecën shumë mirë.”- vijoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *