Çfarë po ndodh në selinë e PD? Pasi hoqën blindat, Komisioni i Rithemelimit “fshin” çdo gjurmë të Lulzim Bashës

Selìa e Partìsë Demokratìke po ì nënshtrohet një rìkonstruksìonì. Në zyrat e brendshme kanë fìlluar punìmet, duke “fshìrë” pothuasje çdo gjurmë të Lulzìm Bashës dhe vartësve të tìj.


Pas heqjes së dyerve të blìnduara që u vendosën nga Basha në dhjetor të 2021 për të ndaluar hyrjen e mbështetësve të ìsh-Kryemìnìstrìt Salì Berìsha, tashmë godìna është marrë në zotërìm nga Komìsìonì ì Rìthemelìmìt, pasì Gjykata e Tìranës njohu kuvendìn e mìratuar të 11 dhjetorìt

Sì shkak ì blìndìmìt të dyerve, muret nga brenda të selìsë janë veshur me myk, pasì nuk mund të ajroseshìn. Fotot e mëposhtme tregojnë punìmet që kanë nìsur në zyrat e selìsë së PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.