Acarohet Berisha: Unë jam SALI BERISHA dhe do të shkoj. Dakort?

Berisha: Me kane njoftuar koleget e mi. Neser ne seline e PD ka mbledhje, une do shkoj, kjo eshte normale. Ç’keni tjeter? Flisni!

A keni marre dakordesine per te qene neser ne mbledhjen e grupit, Alibeaj ka kerkuar qe te mos jeni ju?

Berisha: I pari qe do te jete ne ate mbledhje eshte Sali Berisha. Sali Berisha ka nje detyrim madhor absolut nga Kuvendi i 11 dhjetorit, te konfirmuar me referendumin e 18 dhjetorit dhe votimin ne zgjedhjet e 6 marsit. Nuk e di te jete shprehur keshtu zoti Alibeaj te jete shprehur keshtu edhe nese ju ka autorizuar ju. Une nuk e kam degjuar nje gje te tille.

Pyetje: A keni pasur komunikim me kreun e grupit parlamentar per mbledhje te perbashket?

Berisha: Jo, nuk ka grup te ndare, ka nje grup parlamentar, e kam theksuar dhe e theksoj edhe njehere se e ndani ju, ai nuk eshte i ndare.

Pyetje: A ju ka ardhur njoftim per mbledhje?

Berisha: Me kane njoftuar koleget e mi se ka mbledhje dhe une do shkoj, normale. Kjo eshte! Tjeter çfare keni? Mire atehere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.