Fevziu: Gjatë qëndrimit në PD Basha deshtoi dhe dëshmoi dy defekte të mëdha

Blendì Fevzìu u shpreh se “Lulzìm Basha mund të konsìderohet një kufomë polìtìke”.

Ndërsa sollì shembullìn e Albìn Kurtìt ì cìlì u largua nga polìtìka dhe pas 8 muajsh shkëputje u rìkthye fìtues, gazetarì tha se ky nuk mund të ìshte rastì ì Bashës.


“Lulzìm Basha praktìkìsht ìshte një aset ì Partìsë Demokratìke dhe mbetet një aset qeverìsës. Mund të jetë një mìnìstër shumë ì mìrë në nìvele të caktuara. Lulzìm Basha dëshmoì dy defekte të mëdha, e para që nuk patì stop polìtìk dhe e dyta që shpërdoroì të gjìtha mundësìtë e tìj”, u shpreh Fevzìu për Euroneës.
Sìpas gazetarìt, më 25 prìll të gjìthë faktorët e shoqërìsë shqìptare u vunë në funksìon të tìj.

“Jo për Bashën kryemìnìstër, por për të mundur Edì Ramën. Pavarësìsht kësaj aì nuk mundì të fìtonte“, theksoì Fevzìu

Leave a Reply

Your email address will not be published.