PLAS mes Salianjit dhe Ristanit: Une ta fus aty ku… Nuk je ketu duke pire raki (Debati i plote)

Nje debat i ashper ka perfshire mbremjen e djeshme dputetin Erivin Salianji dhe Arben Ristanin, debat icili ka shkuar deri ne ofendime personale mes tyre.

Ristani e quajti Salianjin si kriminel, te denuar nga gjykata, ndersa ai i kunderpergjigj duke i thene se ka marre para dhe se ka futur ne burg gazetare.

Ata debatuan dhe mbi djegien e mandateve, debat i cili agravoi deri ne ofendime.

Debati:

Ervin Salianji: Ja ku i ke te gjithe, madje edhe Bushati ka bere shkrim qe ka nxitur per djegien e mandateve dhe kane nxitur deputetet e Opozites.

Arben Ristani: O shpifarak, mos shpif me, mos vazhdo.

Ervin Salianji: Me cilesime personale ta fus une ty aty ku, te te hyje llapa qe…

Eni Vasili: Qetesohuni ju lutem

Arben Ristani: O shpifarak

Ervin Salianji: Ketu nuk je duke pire raki e me avujt e alkoolit

Arben Ristani: O shpifarak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *