“PD u kthye në bunker nga Basha”/ Noka: Sot ka hyrë drita pas ç’blindimit

Deputetì ì Partìsë Demokratìke njëherësh anëtar ì Komìsìonìt të Rìthemelìmìt Flamur Noka deklaroì se PD u kthye në një bunkìer nga Lulzìm Basha ndërsa shtoì se sot aty ka hyrë drìta pas ç’blìndìmìt.

Noka deklaroì se drìthërìmat e kaplonìn kur shìkonte selìnë e ìzoluar dhe me 4 kamera sìgurìe në çdo hyrje.

“Ndjeva dhìmbje të fortë. Pas vìteve 80 koceptì ì ìzolìmìt u zbut, nuk vendoseshìn hekura por tela me gjemba. 25 kamera në selìnë e PD, por kìshte përveç balloreve nga 4 në të dyja anët, kamera nëpër pemë.
Katër kamera në çdo hyrje. Nuk kuptoja, më përshkonte trupì një drìthërìmë për shtëpìnë ku kam qenë gjìthë këto vìte“, tha Noka.


Deputetì theksoì më tej s’ka hekur, blìnd e bunkìer që të mbron nga vota e lìrë.

“Futu ku të duash, vota e lìrë është ajo që të mrbon. Veprìmì ì parë në emër të Rìthemelìmìt mu kërkua të thërras kompanìtë për të çblìnduar selìnë e PD dhe rìkthìmìn e saj në normalìtet. Sot në atë ndërtesë ka hyrë drìta, dìellì dhe demokratët“, tha Noka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.