Partia Demokratike i jep një mundësi Bashës. E konfirmon Flamur Noka

Flamur Noka gjate nje deklarate per mediat eshte eshte shprehur se Partia Demokratike do ti kthehet normalitetit dhe do te jete e hapur per çdo demokrat i cili ka deshire te jete pjese e kesaj selie. Noka u shpreh se kjo periudhe do hidhet pas dhe se nuk do te kujtohej dhe do te shohnin para se bashku  dhe se nuk mund te rrine pe ng i hijeve te bunkerit.

Pjese nga Deklarata :

Ç’bunkerizimi i PD dhe rrugen me cdo demokrat, nga me i thjeshti se bashku. Kjo seli do ti kthehet normalitetit dhe do jete e hapur per cdo demokrat. Kjo periudhe do hidhet pas, nuk do doja as ta kujtonim, do shohim para se bashku sepse nuk mund te rrime pe ng i hijeve te bunkerit. Per te rrezuar nje regjim qe po u pi gjkun shqiptareve.

Pyetjes se nese do te kishte vend per Bashen ne PD Noka i eshte pergjigjur se PD do te jete nje parti e hapur per çdo qytetar te lire dhe se Partia Demokratike do te jete nje parti e dyerve te hapura dhe jo e blindeve.

Noka: Ne PD ka vend per cdo qytetar te lire te vendit qe nuk pajtohet me kete regjim. Do jete parti e dyerve te hapura jo e blindeve. Edhe Basha do jete nje koleg i joni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.