Ylli Manjani “thumbon” Kryeministrin Rama dhe Bashen / Bunkerizimi i PD, udhëheqësi i madh ka lëshu pllumat, jo satelitët.

Sot është 28 mars 2022. 245L/litri i naftës.ke shtu ka nisur mengjesin e e sotem shkrimi nga Manjani kur ai nuk ka mundur pa permendur dhe pa e anashkaluar se si politikanet po e shkaterrojne kete popull cdo dite e me shum.

Me gjithë atë hekur që paska përdorur, mund të kishte blinduar Teatrin dhe disa shtëpi te ‘5 maji’ për t’i mbrojtur nga shembja abuzive e pushtetit. Kaq të bënte dhe SHQUP-in e kishte të fituar.

“Do kalojnë mbi trupin tim”, nuk mjaftoi. Ia bënë trupin autostradë duke kaluar për qejf dhe me shpejtësi të lartë madje. Si erdhën punët, më mirë që ndodhi kështu. Do kishte blinduar kryeministrinë. Udhëheqësi i madh ka lëshu pllumat, jo satelitët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.