Shkrimtari Amerikan nxjerr zbuluar George Soros: Nuk pashë asnjë akuzë për Sali Berishën

Shkrimtari amerikan M. Palumbo ka deklaruar se nuk ka pare asnje prove specifike te dokumentet qe ish-kryeministri  Berisha eshte shpallur ‘non grata’. Gjate fjales se tij ne Tirane, ku po promovonte librin e tij “Njeriu mbrapa perdes”, Palumbo tha se sanksionet e vendosura ishin pa baze.

“Vendosen sanksione ndaj jush zoti Berisha. Kur pashe dokumentet, prisja te shikoja shume prova, te shikoja qe shikoni se per çfare eshte i aku zuar ky person, por nuk kishte asgje specifike,” tha Palumbo.

Shkrimtari amerikan Matt Palumbo ka deklaruar mbi 200 media ne bote financohen nga multi-milarderi George Soros. Gjate fjales se tij, Palumbo tha se Soros ka nje ndikim shume te madh te popullsia.

“Ka 200 media qe financohen nga Soros dhe jane me miliona njerez, 100 milione njerez qe ndikohen ne rend global nga media e Sorosit. Ai ka nje ndikim te jashtezakonshem“, tha Palumbo.

Ai tha se artikujt qe financohen nga Soros, do kete pa soja qe do te kuptohen me vone.

“Njerezit nuk i shikojne keto, artikuj te ndryshem dhe te pakuptimte. Sigurisht eshte e qarte qe ka edhe pa soja te cilat ne periudhe afatgjate do kuptohen,” tha Palumbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.