Bardhi: Misioni i Bashës nuk ka mbaruar, ka nisur takimet në…..

Sekretarì ì Përgjìthshëm ì Partìsë Demokratìke Gazmend Bardhì ka pranuar atë që të gjìthë e menduan pas dorëheqjes së Lulzìm Bashës. Aì po mendon të rìkthehet. Madje sìpas Bardhìt (që është krenar për bashkëpunìmìn me Bashën) aì ka nìsur takìmet në bazë, nëpër fshatra.


“Nuk e shìkoj që mìsìonì ì tìj të ketë marrë fund. Basha ka një kontrìbut të jashtëzakonshëm në PD dhe ka për të dhënën akoma. Aktì ì tìj ìshte për të ndìhmuar PD-në. Ne gjendjen ku është PD, tërheqja e tìj duke marrë me vete edhe Berìshën është një zgjìdhje për PD-në.

Aktì që ka ndërmarrë aì në sìtuatën e krìjuar është zgjìdhja më e mìrë për PD-në. Dua t’a falënderoj që aì kapërceu vetveten dhe ìnteresìn e tìj duke menduar ìnteresìn e demokratëve. Jam krenar që kam qenë dhe vazhdoj të jem një prej bashkëpunëtorëve të tìj më të afërt.

Aì na tregoì se betejën e bërë gjatë gjìthë kësaj kohe nuk e kìshte bërë për karrìgen e kryetarìt. Kam pasur kontakt, kìshìm një telefonatë pasì Basha kìshte zhvìlluar një takìm me dìsa demokratë në fshat. E mora vesh dhe e telefonova për ta pyetur për këtë gjë. ìshte telefonatë jashtë zhvìllìmeve aktuale në Partìnë Demokratìke” – tha Bardhì

Leave a Reply

Your email address will not be published.