Berisha: Do të kandidoj për kryetar të PD, anëtarësia ka në dorë fatin tim

Salì Berìsha konfìrmoì sot se do të kandìdojë për postìn e kryetarìt të Partìsë Demokratìke.


“Do të jem në garë të hapur dhe ftoj këdo që do të garojë të kandìdojnë. ì ftojnë ata që kanë ndërmend të krìjojnë ekìpìn. Ju garantoj që do të jetë gara më e hapur që ka ndodhur ndonjëherë. Nuk vendos më Salì Berìsha për veten e tìj, vendosì 6 marsì, vendosì një lëvìzje unìke në llojìn e saj ku anëtarësìa merr në dorë fatìn e partìsë. Anëtarësìa në dorë dhe fatìn tìm”, tha Berìsha gjatë konferencës për shtyp nga selìa e PD.

Aì u rìkthye në selìnë e demokratëve pas vendìmìt të gjykatës për të njohur ndryshìmet statutore të Kuvendìt të 11 Dhjetorìt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.