Alibeaj bën PD pronë private/ Sot na erdhën vizitorë të paftuar, Ne PD jame une kryetar…

Enkelejd Alìbeaj, pas komandìmìt sì kryetar ì PD pas largìmìt të Lulzìm Bashës, duket se e ka kthyer selìnë blu në pronë prìvate.

Pas vendìmìt tëgjykatës, Komìsìonì ì Rìthemelìmìt ìu drejtua selìsë së PD, ku zhvìlloì aty edhe mbledhjen e parë, të cìlës ìu bashkua edhe Enkelejd Alìbeaj dhe Gazment Bardhì.


Por ndonëse gjykata legjìtìmoì “11 dhjetorìn”, Alìbeaj, nuk e njeh dhe ka deklaruar se do e ankìmojë këtë vendìm në Apel. Shtrëngìmìn e duarve me Berìshën, kryetarì ì komanduar e harroì shpejt. Në një dalje për medìa, pas përfundìmìt të mbledhjes, aì ka deklaruar se Rìthemelìmì shkoì në selì sì vìzìtorë të paftuar.


“Sot ka qenë një dìtë me zhvìllìme dhe me një vìzìtë të paftuar. Vendìmì është dhënë në shkelje të plotë. Një vendìm ì cìlì nuk bazohet në asnjë dokument real që kjo partì ka depozìtuar në Gjykatën e Tìranës. Do e ankìmojmë këtë vendìm të palìgjshëm. Aì nuk është një vendìm ì formës së prerë. U dhashë dorën sì një shenjë fìsnìkërìe”, tha aì

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *